Звільнився зі служби і одружився. Володимир Чулянчик та його 21-річна дружина потрапили у нищівну ДТП на Львівщині

10:40 15 вересня 2024 р.

Фото до новини

Володимир лише місяць тому звільнився зі служби у запас та одружився. Усі плани молодої сім’ї зруйнувала жахлива аварія.

Про це повідомили у клубі MFC BULLDOGS Badi, пише DailyLviv.com.

25-річний дрогобичанин, військовослужбовець запасу Володимир Чулянчик та його 21-річна дружина 12 вересня потрапили у ДТП біля Меденичів та потребують довготривалого лікування та чисельник операцій.

Володимир лише місяць тому звільнився зі служби у запас та одружився. Усі плани молодої сім’ї зруйнувала жахлива аварія.

"В нашому клубі сталась неприємна подія, хандерауд клубу MFC BULLDOGS Badi (Володимир Чулянчик) разом з дружиною потрапили в ДТП, обоє у важкому стані, потребують чисельних та коштовних операцій.

Просимо небайдужих долучатися до збору коштів для молодої сімʼї", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: На Львівщині у Нижньому Синьовидному загинув водій

Як повідомили у поліції Львівської області, дорожньо-транспортна пригода сталася 12 вересня, близько 11.40, на автодорозі «Меденичі-Львів» у селі Велика Горожанна Стрийського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля Daewoo Sens, 25-річний житель Дрогобича, не впорався з керуванням, виїхав за межі проїзної частини і в’їхав у бетонний міст.

Внаслідок ДТП водій автомобіля та його пасажирка, 21-річна мешканка одного з сіл Яворівського району, отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані.

За фактом слідчі відділення поліції №2 Стрийського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів