Зведений загін правоохоронців Львівської залізниці знову вирушив у відрядження на Донецьку (відео)

17:17 15 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба управління МВС України на Львівській залізниці

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі управління МВС на Львівській залізниці, його 20 співробітників виконуватимуть упродовж 45 днів на сході України.службово-бойові завдання з охорони громадського порядку та безпеки громадян.

У прес-службі управління МВС на Львівській залізниці повідомили сьогодні, 15 квітня:

«У службове відрядження на Донецьку залізницю відправився зведений загін правоохоронців. Упродовж 45 днів, саме стільки триватиме відрядження, 20 співробітників міліції Львівської залізниці будуть виконувати службово-бойові завдання з охорони громадського порядку та безпеки громадян.

У відрядження правоохоронців напутніми словами проводив Володимир Дитюк, начальник Управління МВС України на Львівській залізниці, який зазначив: «Наступні місяці ви проведете далеко від дому. Не забувайте про рідних і близьких, вони будуть переживати за вас. Бажаю вам удачі, здоров'я, доброго шляху і щасливого повернення на додому».

Настоятель храму Воздвиження Хреста Господнього Володимир Кепич перед відбуттям загону окропив усіх святою водою, благословив їх і побажав гідно нести службу. А доти, поки звучали слова напуття, серед присутніх з хвилюванням визирали друзі і члени сім'ї. 

Перед товаришами по службі і проводжаючими суворі батьки і сини намагалися не видати хвилювання. За них говорили матері і дружини зі сльозами на очах.

Серед тих, хто проводив правоохоронців була стороння баба Люба, яка своїми щирими словами побажала віри у перемогу, єдності та незламної думки. Також пані Люба прочитала свої вірші: «Нас всіх тримає Божа сила, я точно знаю це. А Батьківщина наша мила підніметься і світ побачить в ній лице, бо українці вірять в Бога – це знають всі. І нам прийде та допомога, бо терпеливі ми. І зацвітає, і заспіває Україна...., а темним силам прийде кінець».

Загін зібраний з усієї Львівської залізниці, їдуть найбільш підготовлені співробітники, міцні в морально-психологічному плані, знаннях нормативно-правових документів. Їдуть підтримувати порядок, щоб місцеві жителі спали спокійно. Серед співробітників, які вирушили у відрядження, багато досвідчених бійців, які не раз побували в зоні АТО».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів