Зведений загін львівських правоохоронців повертається з відрядження до Маріуполя

11:37 28 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю Донецького обласного управління МВС

Співробітники зведеного загону львівських правоохоронців, які особливо відзначилися, отримали пам'ятні подарунки та грамоти, всім бійцям було оголошено подяку.

У Маріуполі відбулася ротація доданих сил львівської міліції. Особовий склад зведеного загону Львівського обласного управління МВС, який охороняв стратегічно важливі об'єкти міста, повертається додому. На зміну їм прибули їхні колеги.

Зі закінченням відрядження в зону проведення АТО бійців зведеного загону привітали заступник начальника Донецького обласного управління МВС – начальник кримінальної міліції Сергій Князєв, а також начальник Маріупольського міськуправління міліції Сергій Колесник. Заступник начальника главку подякував львів'янам за допомогу у зміцненні правопорядку на території Маріуполя. 

Сергій Князєв зазначив: «Кожен з вас приїжджає добровольцем підтримувати правопорядок, оберігати мирних жителів Маріуполя. Незважаючи на те, що в 15 км розташована лінія фронту, нам, зокрема з вашою допомогою, вдається утримувати стабільну оперативну обстановку в місті»

Начальник Маріупольського МУ обіцяв прийняти на службу всіх бажаючих залишитися в місті і від всього гарнізону міліції подякував за гідну службу. Співробітники зведеного загону, які особливо відзначилися, отримали пам'ятні подарунки та грамоти, всім бійцям було оголошено подяку.

Своєю чергою, командир загону висловив подяку керівництву главку міліції Донецької області та місцевому населенню за підтримку і сприяння, надане їм під час несення служби. Про це повідомили в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Донецького обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів