Зустрічне зіткнення на трасі Мукачево-Львів: четверо травмованих, серед яких - дитина

11:25 19 вересня 2022 р.

Фото до новини

Четверо травмованих у ДТП неподалік Львова, в тому числі 10-річна дитина – поліцейські встановлюють всі обставини події.

Про це інформує поліція Львівщиини, пише Dailylviv.com.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 18 вересня, близько 17.30, на автодорозі «Мукачево – Львів», неподалік Старого Села Львівського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Daewoo Sens», 40-річний житель міста Ходорів,  виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив зіткнення з автомобілем «Renault Clio» під керуванням 49-річного жителя цього ж міста.

Внаслідок ДТП водій та двоє пасажирів  «Renault», 45-річна жінка та 10-річний хлопець, обоє львів’яни, отримали тілесні ушкодження. Їм було надано медичну допомогу, а дитину госпіталізовано у нейрохірургічне відділення. Крім того, травмований і водій «Daewoo» - його доставлено у лікарню.

За фактом слідчі відділу поліції №3 Львівського районного управління поліції  №2 територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. 

Правоохоронці встановлюють обставини події.

Смертельна ДТП за участі Mercedes і Peugeot: дорослі загинули, діти у важкому стані

У Львові мешканці покарали водія-наркомана, якого ігнорує поліція

Житель Соснівки віддав свій позашляховик ЗСУ

Відірвалось колесо від автомобіля і травмувало пішохода на об'їзній дорозі Львова

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів