ЗСУ атакували ракетно-зенітний полк ППО в окупованому Криму

11:21 30 жовтня 2023 р.

Фото до новини

У ніч на понеділок, 30 жовтня, на території тимчасово окупованого Криму пролунали вибухи.

Про це повідомляють Telegram-канал AstraРадіо Свобода, речник Військово-морських сил ЗСУ капітан 3 рангу Дмитро Плетенчук в ефірі національного телемарафону новин, пише DailyLviv.com.

За даними джерел Telegram-каналу, ракетну атаку було здійснено о 3 годині ночі неподалік села Оленівка. Атаковано місце дислокації ракетно-зенітного полку ППО МО РФ.

Читайте також:  Спецпризначенці ГУР десантувалися у Криму та вдарили по окупантах (відео)

За інформацією їхніх джерел, внаслідок атаки дістали поранення 17 військовослужбовців, пошкоджено 5 автомобілів. Одна з автівок не підлягає відновленню.

"Радіо Свобода" наголошує, що у тому районі дійсно є російська база ППО. У серпні у ГУР повідомляли про знищену систему "Тріумф" поблизу цього села. 

Речник ВМС Дмитро Плетенчук закликав дочекатися офіційних повідомлень: "Слід дочекатися офіційних повідомлень з цього приводу (про атаку катерів та ймовірну атаку на Кримський міст - ред.)". 

Він наголосив, що окупанти перекривають міст через будь-яку небезпеку, тому "тут нічого нового".

Нагадаємо,  DailyLviv.com писав новини про те, у Криму Сили Оборони знищили протикорабельний комплекс рф.  Також нещодавно три безекіпажні катери атакували район окупованого Севастополя.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів