Значних підтоплень у Львові не було. Єдина проблема - Сихівський міст, - чиновник

19:43 11 червня 2020 р.

Фото до новини

За словами директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Олександра Одинця, районні адміністрації наразі збирають усю інформацію щодо наслідків негоди у місті.


«Наразі у нас найгірша ситуація із падінням дерев та гілок. В нас станом н 18.30 год зафіксовано близько 30 падінь дерев по шести районах міста. Дуже багато гілок та листя нанесло у дощоприймачі.

Також у нас порвана мережа електротранспорту, зокрема на вул. Богдана Хмельницького (Шевченківський район). У декількох місцях просто повисли гілки на контактній мережі. Зараз мережа знеструмлена та виїжджають аварійні бригади. Все швидко усувають та розкрижовують дерева й гілки.

По підтопленнях значних проблем не було, зокрема на вул. Привокзальній, вул. Сахарова та вул. Вітовського. Я там був особисто під час дощу. Забився дощоприймач листям на площі Торговій, однак туди одразу виїхали комунальники та очистили його. Єдина проблема у нас — Сихівський міст. Там, скоріш за все, проблема з дренажами. Ми зараз оперативно з’ясовуємо і будемо усувати.

Наразі ми узагальнюємо інформацію. Вся ця інформація буде оперативно опрацьована, і буде відповідна реакція", — зазначив Олександр Одинець.

Він наголосив, що ЛКП «Львівелектротранс» оперативно знеструмив контактну мережу і припинив рух транспорту.

«В районі вул. Богдана Хмельницького, 40 була обірвана контактна мережа «Львівелектротрансу». Але «Львівелектротранс» оперативно знеструмив всю контактну мережу у місті.

Також було повідомлення про ураження струмом, однак воно не підтвердилось. Туди вже виїхали представники районної адміністрації", — додав посадовець.

За словами Олександра Одинця, наразі райадміністрації збирають інформацію про можливі наслідки негоди та опрацьовують звернення мешканців.


Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів