Змії відправили на Львівщині в реанімацію двох чоловіків

09:10 21 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/MNSLVIV

Головне управління ДСНС України у Львівській області закликає бути обережними та уважними, відправляючись у ліс чи на природу.

У Головному управлінні ДСНС України у Львівській області розповіли в середу: 20 серпня о 14:58 до рятувальників надійшло повідомлення, що в реанімаційне відділення Сколівської центральної районної лікарні потрапив у стані середньої важкості житель Сколе 1985 року народження, якого змія вкусила в праву кисть. Цього ж дня о 19:37 надійшло повідомлення, що в реанімаційне відділення Бориславської міської клінічної лікарні потрапив житель села Рибник у Дрогобицькому районі1986 року народження,, якого змія вкусила в в праву стопу».

Головне управління ДСНС України у Львівській області закликає: «Будьте обережними та уважними, відправляючись у ліс чи на природу. Якщо випадково побачили плазуна поряд із собою – не панікуйте, не наближайтесь і не робіть різких рухів, а спокійно відійдіть. У плазунів поганий зір та слух, але своїм тілом вони дуже добре вловлюють коливання землі на відстані 10-15 метрів. Будьте уважні у місцях, де можна зустріти плазунів. Вирушаючи у ліс, краще взувати високе, щільне взуття, котре змія не прокусить».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів