Злива підтопила підвал львівської лікарні

09:45 23 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/MNSLVIV

Рятувальники продовжують ліквідовувати наслідки негоди.

Про це повідомили в четвер, 23 травня, в прес-службі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Львівській області, де також розповіли: «У зв’язку зі значними опадами на території Львівської області, 20-22 травня відбулось підняття рівнів ґрунтових вод, поверхневого стоку та рівнів води в річках у Пустомитівському, Жидачівському, Городоцькому, Жовківському районах та в Львові».

Зокрема, були підтоплені два житлових будинків, дев’ять підвалів житлових будинків, 18 присадибних ділянок, пошкоджено міст,  підтоплено 255 га сільськогосподарських угідь та пасовищ, пошкоджено дах житлового будинку; відключено від електропостачання 101 населений пункт», – поінформували також в обласному управлінні ДСНС.

«Для ліквідації наслідків негоди, протягом доби, від підрозділів Головного управління ДСНС України залучили 52 рятувальників, 12 одиниць техніки та 13 мотопомп. Всього відкачано 1356 кубометрів води», – розповіли також в обласному управлінні ДСНС.

«На вулиці Кордуби, 4а у Львові підтопило підвал Львівської обласної лікарні відновного лікування. Пожежно-рятувальним відділенням за допомогою мотопомпи було відкачано вісім кубометрів води», – повідомили також в обласному управлінні ДСНС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів