«Жигулі» збили насмерть на Львівщині велосипедиста

10:45 27 листопада 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: lv.npu.gov.ua

На Львівщині загинув унаслідок наїзду «Жигулів» велосипедист.

Про це повідомили в середу, 27 листопада, в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також розповіли, що дорожньо-транспортна пригода сталась 26 листопада близько 16.15 на автодорозі «Львів-Самбір-Ужгород» в одному зі сіл Старосамбірського району. 29-річний житель району Старосамбірського, керуючи автомобілем ВАЗ-2105, скоїв наїзд на велосипедиста, 54-річного місцевого жителя, який отримав унаслідок тілесні ушкодження, від яких помер у лікарні.

Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України, яка передбачає позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Водій «Жигулів» затриманий.

Як інформував «ЩЛ», 23 березня 46-річний водій автомобіля «Пежо Партнер» із Хмельниччини скоїв на автодорозі «Львів-Шегині» в Судовій Вишні наїзд на 55-річного велосипедиста – місцевого жителя, який помер від отриманих травм на місці події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів