Згорів в автомобілі: ДТП на автодорозі Стрий-Дашава (фото)

11:03 5 жовтня 2022 р.

Фото до новини

4 жовтня на автодорозі «Стрий-Дашава» поблизу села Підгірці Стрийського району трапилась дорожньо-транспортна пригода.

Про це інформує ДСНС Львівщини, пише Dailylviv.com.

4 жовтня о 16:48 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що на автодорозі «Стрий-Дашава» поблизу с. Підгірці Стрийського району трапилась дорожньо-транспортна пригода. За попередніми даними, водій автомобіля «Ford Focus», не впорався з керуванням, з'їхав у кювет та зіткнувся з деревом. В результаті ДТП в автомобілі виникла пожежа

До місця події було направлено рятувальників місцевої пожежної команди сел. Дашава, пожено-рятувальне відділення м. Стрий та оперативну групу Стрийського районного управління.

Як з'ясувалось на місці події, небайдужі учасники дорожнього руху, що стали свідками ДТП, змогли витягнути з понівеченого автомобіля пасажирку. Травмовану жінку, 1971 року народження, у важкому стані госпіталізовано в Стрийську центральну районну лікарню.

На момент прибуття пожежного підрозділу, автівка була повністю охоплена вогнем. Пожежу вдалось локалізувати о 17:04 та ліквідувати о 17:06. 

Тіло водія, 1960 року народження, було затиснуте конструкціями транспортного засобу. Рятувальникам,  а допомогою гідравлічних ножиць, розтискача та бензоріза, проводились роботи з деблокування загиблого.

До ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди залучили 12 рятувальників і 3 одиниці спецтехніки.

Обставини і причини події з’ясовують правоохоронні органи.

Поліція Львівської області про цю ДТП повідомила так: "Дорожньо-транспортна пригода сталася 4 жовтня, близько 16.40, між селами Підбірці та Олексичі Стрийського району. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Форд Фокус», 62-річний мешканець одного з сіл району, не впорався з керуванням, з’їхав у лісопосадку та в’їхав у дерево. Внаслідок отриманих у ДТП травм водій загинув на місці події, а пасажир автомобіля, 51-річна жителька району, отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована в реанімацію.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України".

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів