Зеленський розповів скільки РФ у березні вже випустила по Україні ракет, дронів і КАБів

14:44 19 березня 2024 р.

Фото до новини

Щодня і щоночі Росія дронами, ракетами й керованими бомбами веде терористичну війну проти наших людей, проти звичайних міст і сіл України.

Російські війська від початку березня цього року випустили по Україні 130 ракет різних типів, понад 320 «Шахедів» і майже 900 керованих авіабомб.

Про це  повідомив Президент Володимир Зеленський, пише DailyLviv.com.

“Щодня і щоночі Росія дронами, ракетами й керованими бомбами веде терористичну війну проти наших людей, проти звичайних міст і сіл України. Лише від початку цього березня російські війська застосували 130 ракет різних типів, понад 320 «Шахедів» і майже 900 керованих авіабомб”, - зазначив Зеленський.

Читайте також: На Вінниччині знайшли «Шахед» у нездетонованому стані

Водночас, за словами Президента, Україна довела, що може ефективно збивати будь-які ракети та дрони російських терористів, знищувати російську військову авіацію.

Він додав, що такі дії рятують тисячі життів і дають українській економіці змогу функціонувати, “але ми потребуємо більшого захисту – цілком реалістичної кількості систем ППО, які є в наших партнерів”.

«Петріоти» й інші системи мають робити те, заради чого створювались, а саме: захищати життя, а не припадати пилом на зберіганні. І я дякую всім у світі, хто це розуміє та допомагає нам берегти життя. Російський терор повинен програти», - підкреслив Зеленський.

Читайте також: Зеленський розповів скільки у січні ракет і дронів випустила РФ по Україні

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів