Завтра з 14:40 до 15:00 у Львові проведуть навчальне оповіщення населення

14:36 14 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: inlviv.net

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, «у зв’язку з тим, що мета увімкнення технічних засобів оповіщення навчальна, практичні заходи відпрацьовуватися не будуть».

У прес-службі міської ради повідомили у вівторок «Щоденному Львову», що автра з 14:40 до 15:00 у нашому місті проведуть навчальне оповіщення населення. У повідомленні також конкретизують:

«15 жовтня з 14:40 до 15:00 у місті проведуть навчальне оповіщення населення за сигналами цивільного захисту з увімкненням електричних сирен. Оповіщення проводить департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації, з метою перевірки рівня готовності технічного стану територіальної системи централізованого оповіщення.

Звучання електросирен означає сигнал цивільного захисту «УВАГА ВСІМ». Почувши його, слід негайно увімкнути гучномовці на першому каналі проводового радіомовлення, налаштувати радіоприймачі на хвилю Львівського радіо, телеприймачі – канал ТРК «Львів» Львівської обласної державної телерадіокомпанії і слухати подальше повідомлення департаменту з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації. 

У зв’язку з тим, що мета увімкнення технічних засобів оповіщення навчальна, практичні заходи відпрацьовуватися не будуть. Тож управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення просить мешканців зберігати спокій».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів