Завтра колективу Львівської обласної прокуратури представлять її нового очільника Романа Федика, – Fb (оновлено)

17:05 23 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: gazeta.lviv.ua

Як повідомили у вівторок в спільноті «Дорожній Контроль Львів», завтра, 24 грудня об 11:00 в прокуратурі Львівської області відбудеться представлення нового прокурора Романа Федика, який до цього працював на Дніпропетровщині.

У прес-службі Львівської обласної прокуратури повідомили у вівторок, що завтра, в середу, 24 грудня, о 11:00 у великому актовому залі на другому поверсі будівлі цієї правоохоронної установи, розташованої на проспекті Тараса Шевченка 17/19, відбудеться представлення її новопризначеного керівника. Натомість на сторінці «Керівництво» сайту прес-служби обласної прокуратури повідомляється, що наразі її очолює т.в.о. прокурора Львівської області – старший радник юстиції Володимир Поліщук.

Натомість на сторінці спільноти «Дорожній Контроль Львів» повідомили сьогодні, 23 грудня:

«Львів! Репост! Завтра 24 грудня об 11:00 годині в прокуратурі Львівської області відбудеться представлення нового прокурора Романа Федика, який до цього працював на Дніпропетровщині.

У Дніпропетровську йому одягнули відро на голову та копняками вигнали з посади... Зараз цього чиновника Ярема прислав працювати до Львова».

Про це повідомляється у вівторок на сторінці спільноти «Дорожній Контроль Львів» в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів