Завтра у Львові закриють на ремонт ще одну ділянку вулиці Богдана Хмельницького

18:10 19 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: lv.20minut.ua

У зв’язку з ремонтними роботами на вулиці Богдана Хмельницького внесено зміни у рух міських автобусів №9 та №20.

За інформацією відділу капітального ремонту управління інженерного господарства ЛМР, завтра, 20 травня, на ремонт закриють ще частину вулиці Богдана Хмельницького – на ділянці від вулиці Шкільної до площі Криничної. Раніше у зв’язку з ремонтом для проїзду були закриті вулиця Промислова – на ділянці від вулиці Волинської до вулиці Хмельницького, й вулиці Хмельницького – на ділянці від вулиці Волинської до вулиці Шкільної. Згодом на ремонт закриють ділянку вулиці Хмельницького – на відрізку до вулиці Гайдамацької та вулиці Гайдамацьку. 

Протяжність всіх зазначених доріг складає близько 1,5 км. Буде виконано весь комплекс робіт: заміна інженерних мереж, трамвайних колій, дорожнього покриття, тротуарів, зовнішнього освітлення тощо. Вулиці ремонтують в рамках співпраці з ЄБРР щодо відновлення дорожньої інфраструктури вздовж трамвайних маршрутів №2 та №6.

У зв’язку з ремонтними роботами внесено зміни у рух міських автобусів №9 та №20 –  вони оминають закриту ділянку дороги проспектом Чорновола та вулицею Липинського. Трамваї №6 курсують за зміненим маршрутом вулицями Чернівецькою, Городоцькою, Богдана Хмельницького, Замарстинівською й Торф’яною.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів