Завтра у Львові закриють на ремонт ще одну частину вулиці Богдана Хмельницького

18:10 6 травня 2015 р.

Схема організації руху

Схема організації руху
Фото: прес-служба Львівської міськради

Як запевнив директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, закриття ділянки вулиці Богдана Хмельницького від Остряниці до Шкільної не призведе до нових змін у русі громадського транспорту.

За інформацією відділу капітального ремонту управління інженерного господарства ЛМР, завтра, 7 травня, на ремонт закриють частину вулиця Б.Хмельницького на ділянці від вулиці Остряниці до вулиці Шкільної. Як повідомивдиректор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, закриття цієї ділянки не призведе до нових змін у русі громадського транспорту.

У зв’язку з ремонтом для проїзду вже закриті частина вулиці Промислова – на ділянці від вулиці Волинської до вулиці Хмельницького, а також вулиця Хмельницького –  на ділянці від вулиці Волинської до вулиці Остряниці. Згодом на ремонт закриють ділянку вулиця Хмельницького на відрізку до вулиці Гайдамацької, а також – вулицю Гайдамацьку. 

Протяжність всіх зазначених доріг складає близько 1,5 км. Буде виконано весь комплекс робіт: заміна інженерних мереж, трамвайних колій, дорожнього покриття, тротуарів, зовнішнього освітлення тощо.

Вулиці ремонтують в рамках співпраці з ЄБРР щодо відновлення дорожньої інфраструктури вздовж трамвайних маршрутів №2 та №6. У зв’язку з ремонтними роботами внесено зміни у рух міських автобусів №9 та №20.

Так, автобуси цих маршрутів оминають закриту ділянку дороги проспектом Чорновола та вулицеб Липинського, а трамваї №6 курсують за зміненим маршрутом вулицями Чернівецькою, Городоцькою, Хмельницького, Замарстинівською й Торф’яною.

Про це повідомили сьогодні, 6 травня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів