Завтра у Львові відновлять роботи з продовження тролейбусної лінії №13 до проспекту Свободи

13:56 17 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: kartagoroda.com.ua

У прес-службі ЛМР повідомили «Щоденному Львову»: «З понеділка монтуватимуть розтяжки, влаштовуватимуть контактний провід. Зробили замовлення і чекаємо на трамвайно-тролейбусне пересічення, яке буде влаштоване в районі Оперного театру».

Як поінформував директор ЛКП «Львівелектротранс» Сергій Васільєв, у понеділок, 18 травня, відновлюють роботи з продовження тролейбусної лінії №13 до проспекту Свободи. Планується, що вкінці травня усі роботи будуть виконані.

Як розповів головний інженер ЛКП «Львівелектротранс» Володимир Ковалів, для продовження робіт закуплено майже все необхідне обладнання.  «З понеділка монтуватимуть розтяжки, влаштовуватимуть контактний провід. Зробили замовлення і чекаємо на трамвайно-тролейбусне пересічення, яке буде влаштоване в районі Оперного театру», – розповів Володимир Карпа. 

Також буде влаштовано три тролейбусні зупинки: з обох боків на проспекті Чорновола й кінцева – біля пам’ятника Тарасові Шевченку на проспекті Свободи. Для відновлення робіт з міського бюджету виділили близько 500 тисяч грн.  

Тролейбус №13 курсуватиме проспектом Свободи до вулиці Гнатюка, потім повертатиме наліво та їхатиме по іншому боці проспекту до площі Різні, далі – проспектом Чорновола і за своїм маршрутом. Зараз кінцева зупинка тролейбуса №13 – на вулиці Зерновій.

Про це повідомили «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів