Завтра у Львові – навчальне оповіщення населення

12:00 20 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

У середу, 21 жовтня, з 14:40 до 15:00 лунатимуть електричні сирени.

«З метою перевірки рівня готовності технічного стану територіальної системи централізованого оповіщення, 21 жовтня 2015 року в період з 14:40 до 15:00 департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації буде проводити навчальне оповіщення населення Львова та області за сигналами цивільного захисту. Будуть увімкнені електросирени», – повідомили сьогодні, 20 жовтня, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також поінформували:

«Звучання електросирен означає сигнал цивільного захисту «Увага всім». Почувши його, негайно увімкніть гучномовці на першому каналі проводового радіомовлення, налаштуйте радіоприймачі в УКХ та ФМ діапазоні на частоту «Першого каналу Українського радіо», «Львівського радіо» та «Українського радіо «Культура», а телеприймачі на 12 канал Львівського телебачення та УТ-1 Національної телерадіокомпанії України і прослухайте подальше повідомлення департаменту з питань цивільного захисту облдержадміністрації.

Повідомлення цивільного захисту передаються впродовж п’яти хвилин після подачі звукового сигналу «Увага всім!». У зв’язку з тим, що мета увімкнення технічних засобів оповіщення навчальна, практичні заходи відпрацьовуватися не будуть. Населення повинне зберігати спокій».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів