Завтра у Львові планують завершити картовий ремонт на Пирогівці та Ярославенка

19:28 28 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, ремонтні роботи на вулиці Зеленій триватимуть до кінця тижня.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 28 квітня, «Щоденному Львову»:

«Як розповів начальник відділу комунального господарства Сихівської районної адміністрації Віктор Західний, на вулиці Ярославенка та Пирогівці проводять картовий ремонт проїзної частини. Він також повідомив: «Роботи на вулицях Ярославенка та Пирогівці плануємо закінчити завтра. Ремонтні ж роботи на вулиці Зеленій, які виконують на ділянці від вулиці Липова Алея до кільця з вулиці Луганською, будуть тривати ще до кінця цього тижня».

Окрім того, тривають роботи з ремонту тротуарів. Так, хідники ремонтують на вулиці Дунайській, 32 й Танячкевича. Готуються ремонтувати тротуари на вулиці Пимоненка, 15а.

За словами Віктора Західного, далі хідники перелаштовуватимуть на вулицях Панаса Мирного, Угорській, Стрийській, 103.  Нагадаємо, для проведення капітального та поточного ремонту доріг, тротуарів та дворів у Сихівському районі Львова у міському бюджеті передбачено близько 13,2 млн. грн».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів