Завтра у Львові частково закриють для транспорту проспект Свободи

15:10 7 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

У суботу, 8 серпня, стартують роботи на ділянці від вулиці Академіка Гнатюка до вулиці Вороного.

Непроїзною для транспорту ділянка проспекту Свободи від вулиці Академіка Гнатюка до вулиці Вороного буде орієнтовно до 1 жовтня. Про це повідомляють в управлінні інженерного господарства ЛМР.

Реконструкція передбачатиме відновлення дорожнього покриття в бруківці, облаштування в’їздів з мозаїчного каменю, ремонт тротуарів із влаштуванням гранітної плитки, влаштування на півкуль у кількості 247 штук, велодоріжок, протяжністю у 444 квадратних метрів та дренажу. Також тут планують перевлаштувати оглядовий колодязь та влаштувати «глухі» колодязі на існуючому колекторі, перевлаштувати каналізаційні випуски будинків із влаштуванням проміжних колодязів перед підключенням.

Окрім того, буде проведено заміну всіх дощоприймальних колодязів із гідрозатворами і декоративних опор зовнішнього освітлення, встановлено делінізатор та здійснено незначне пониження поздовжнього профілю на перехресті з вулиці Коперніка. Про рух транспорту на час виконання робіт буде повідомлено додатково.

Найближчим часом також планують провести реконструкцію вулиці Сихівської та проспекту Червоної Калини, а також розпочати ремонтні роботи на вулиці Мечникова і прокладання велодоріжок у мікрорайоні Рясне-1 та на проспекті Чорновола.

Львівська міська рада просить вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з виконанням ремонтних робіт. Про це повідомили сьогодні, 7 серпня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів