Завтра після 18:00 у Львові планують відкрити для руху транспорту вулицю Коперника

17:56 7 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: dyvys.info

Хоч ще тривають роботи на її тротуарах та велодоріжці.

Про це інформує сьогодні, 7 листопада, прес-служба міської ради. Як повідомили їй у «Львівавтодорі», завтра, 8 листопада, після 18:00 відкриють для руху транспорту  вулицю Коперника – на ділянці від вулиці Бандери до повороту трамвайної колії. 

Заступник директора «Львівавтодор» Євген Калитич конкретизує: «Дорожнє покриття на вулиці Коперника повністю готове. Також укладені тротуари по правій стороні. Зараз ще тривають роботи на тротуарах та велодоріжці на лівому боці вулиці». 

За його словами, підрядник продовжує роботи з реконструкції вулиці Бандери від вулиці Коперника до перехрестя з вулицею Генерала Чупринки. Водночас, Євген Калитич повідомив:

«На вулиці Городоцькій продовжують встановлювати трамвайні плити та брукувати дорогу. ЇЇ за доброї погоди сподіваємось відкрити до кінця листопада.

Дещо складніше тривають роботи на вулицях Замарстинівській та Богдана Хмельницького. Тут є ділянки, де вже встановлюють трамвайні колії, а є ділянки, де ще тривають роботи з інженерними мережами. Ці ділянки плануємо закінчувати у грудні».

Відтак прес-служба міської ради нагадає, що в межах співпраці міста з ЄБРР щодо відновлення дорожньої інфраструктури вздовж трамвайних маршрутів № 2 та № 6 цього року ремонтують вулиці:

Бандери й Коперника – на ділянці від вулиці Генерала Чупринки до повороту трамвайної колії (музей «Русалка Дністрова»);

Городоцьку – на ділянці від церкви Анни до ТЦ «Магнус»;

Богдана Хмельницького – на ділянці від площі Ярослава Осмомисла до Мулярської;

Замарстинівську – на ділянці від Мулярської до Гайдамацької.

Як повідомляв «ЩЛ», у п’ятницю, 8 листопада, у Львові планують почати ремонт вулиці Виговського.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів