Завтра на площі Галицькій у Львові пригощатимуть кулінари й збиратимуть допомогу бійцям волонтери

16:05 12 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки «Львівського кульїнарного клюбу «Zdorowja I Spoki'j» в інтернет-мережі «Facebook»

У «Львівському кульїнарному клюбі «Zdorowja I Spoki'j» закликають: «Прийди, скуштуй та підтримай! Допоможи фронту! Не забуваймо про своїх – війна ще не скінчилась, перемога попереду».

У «Львівському кульїнарному клюбі «Zdorowja I Spoki'j» повідомили також:

«У суботу у Львові на площі Галицькій біля Короля Данила відбудеться волонтерська збірка, організована ініціативою «Допоможи фронту». З 13.00 по 19.00 волонтери з «ДФ» збиратимуть вкрай необхідні у війську речі та кошти на їх придбання.

З 14.00 по 18.00 на підтримку акції учасники «Львівського кульїнарного клюбу «Zdorowja I Spoki'j» влаштовують доброчинне частування освіжаючим і барвистим «холодником». Ніщо так не бадьорить у спекотний літній день! Поспішайте, казан не безкінечний!

Галицькі господиньки! Хто має можливість, час і бажання долучитися – приносьте домашні солодкі смаколики. Будемо раді вашій допомозі. Зібрані кошти будуть передані волонтерам для придбання спорядження для бійців визвольної війни.

Не змарнуйте шансу поїсти на свіжому повітрі, підтримати одне-одного бадьорим спілкуванням і допомогти нашим хлопцям на фронті. Достойно і з користю, наперекір ворогу – частуймося і допомагаймо!».

Про це повідомили на сторінці «Львівського кульїнарного клюбу «Zdorowja I Spoki'j» в інтернет-мережі «Facebook». Як інформував «Щоденний Львів», активіст громадської організації «Допоможи фронту» Любов Возняк розмістила на своїй сторінці в інтернет-мережі »Facebook» ілюстроване повідомлення про те, що волонтери збиратимуть біля пам’ятника королю Данилу на площі Галицькій у Львові в суботу, 13 червня.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів