Завтра на Львівщині відновлять сполучення між частинами дороги Львів-Луцьк, де обвалилася секція мосту

23:22 12 травня 2021 р.

Фото до новини

Від 13 травня відновлюють сполучення між частинами дороги "Львів-Луцьк", де обвалилася секція мосту у селі Гайок. Обласні маршрутки доїжджатимуть до обваленого моста, пасажири переходитимуть пішохідним переходом, і з іншої сторони річки Західний Буг пересідатимуть на автобус цього ж рейсу.

Про це у коментарі Суспільному повідомив заступник голови Львівської облдержадміністрації Юрій Бучко, пише Dailylviv.

Вартість проїзду не зміниться. Цією схемою будуть їздити лише обласні маршрути. Міжобласні автобуси їздитимуть через Буськ.

"Ми узгоджували графік перевезень і надіюсь, що завтра ми ті маршрутки запустимо, бо це організувати не так просто і не кожен перевізник має на один маршрут ще по одній машині. Тому тим перевізникам, які не мають відповідної кількості машин, ми зменшимо маршрути", — розповів Юрій Бучко.

Тим часом біля місця, де обвалилася секція мосту, підрядники роблять земляний насип для тимчасового автомобільного мосту.

Після того будуть встановлювати тимчасову металеву конструкцію. Роботи з будівництва тимчасового мосту мають завершити до кінця травня.

"В даний час ми робимо об’їзну дорогу, підсипку. Возимо з шахти № 6 таку руду, яка буде на переправу для спецмашин, легкових: для швидких, для пожежних", — розповідає працівник підрядника Василь Бузар.

Поки що місцеві мешканці ходять пішки або ж пересуваються на велосипеді через піший перехід, який облаштували 9 травня.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів