Завідувач кафедрою Львівського ДУВС врятував жінку

10:00 21 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Завідувач кафедрою тактико-спеціальної підготовки Львівського державного університету внутрішніх справ, підполковник поліції Юрій Йосипів, врятував 20 квітня в селі Тучапи в Городоцькому районі жінку, на якій зайнявся одяг, а також не допустив пожежі у її домогосподарстві.

Про це повідомили в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «Офіцер поліції забезпечував охорону виборчої дільниці, розташованої у селі Тучапи. 20 квітня близько 12.45 він почув крик жінки, яка кликала на допомогу. Підполковник поліції негайно відреагував на заклики й побачив, що літня жінка запалила на городі в домогосподарстві неподалік дільниці сухі стебла кукурудзи».

«Вогонь перекинувся на синтетичний одяг господині, який миттєво спалахнув. Намагаючись збити полум’я, жінка впала й не могла самостійно піднятись. Правоохоронець загасив палаючий одяг на пенсіонерці. Після цього рятівники загасили разом зі сусідом, котрий теж прибіг на допомогу, вогонь, який міг перекинутись на господарські будівлі. Зараз 87-річна потерпіла перебуває у лікарні», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

Начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області Валерій Середа зазначив: «Я знайомий з Юрієм вже досить давно і знаю його як справжнього офіцера, чоловіка, завжди готового прийти на допомогу. Він був серед тих, хто у 2014 році першими зголосились вирушити на схід України у зону АТО, супроводжуючи бійців новоствореного добровольчого батальйону «Львів». У подальшому він ніс службу у зоні бойових дій не одну ротацію та був нагороджений. Сьогоднішній вчинок характеризує Юрія як справжнього правоохоронця – мужнього та рішучого. Це правильно, що саме такі люди навчають майбутніх поліцейських, не лише в теорії, але й на практиці показуючи, що таке бути правоохоронцем та справжнім чоловіком».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів