Затверджено перелік адмінпослуг, які надаватиме «Особистий кабінет мешканця» Львова

20:14 23 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: скріншот

Виконавчий комітет Львівської міськради погодив перелік адміністративних послуг та порядок їх надання виконавчими органами міської ради через офіційну інтернет-сторінку особистого кабінету мешканця ЛМР.

Перелік послуг охоплює у послуги: 1. Видачу копії ухвали міської ради.  2. Видачу копії рішення виконавчого комітету. 3. Видачу копії розпорядження Львівського міського голови. 4. Видачу довідки про перебування на квартирному обліку.

Начальник адміністративно-господарського управління ЛМР Валентина Бартошик зазначила: «Це пілотний проект. Зараз тестуємо, а в майбутньому вноситимемо зміни в це рішення, в процесі введення нових електронних послуг». 

Електронні адміністративні послуги надаватимуть через розділ «Електронні послуги» особистого кабінету мешканця: egov.city-adm.lviv.ua. Для отримання електронної адміністративної послуги користувач повинен зареєструватися в ОКМ, заповнити форму електронної заяви і надіслати її в електронному вигляді. Тоді відповідальний працівник адміністративно-господарського управління зареєструє отриману заяву в системі електронного документообігу міської ради та надішле повідомлення заявнику про факт реєстрації.

Відповідальний працівник виконавчого органу міської ради повинен забезпечити передання результату адміністративної послуги у паперовому вигляді до Центру надання адмінпослуг Львова для видачі заявнику у встановленому порядку. Про це повідомили сьогодні, 23 червня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів