Затримали 16-річного поляка, який намагався зарізати 12-річну українку

14:42 15 листопада 2023 р.

Фото до новини

Малолітній злочинець завдав їй кілька ударів ножем в область шиї та голови.

Поліція заарештувала чоловіка, який може бути пов’язаний з нападом на 12-річну дівчинку в Ряшеві. Про це інформує InPland, пише  DailyLviv.com.

Поліція затримала молодого чоловіка, який може бути причетний до вчорашнього нападу на 12-річну дівчинку в Ряшеві, повідомила комісар Ряшівського воєводського управління поліції Домініка Копець. Більше подробиць поліція не розголошує в інтересах слідства.

Як наразі стало відомо журналістам, затриманому зловмиснику – 16 років. Свою вину він не визнав, як і не зміг пояснити, чому напав на дівчинку. За скоєне йому загрожує навіть довічне ув’язнення.

На 12-річну Анастасію напали в понеділок близько 17:00 на вулиці Миколайчика в Ряшеві. Дівчинка йшла до сусіднього магазину. Злочинець завдав їй кілька ударів ножем в область шиї та голови.

Дівчину доставили до Клінічної обласної лікарні №2 на вулиці Львівській, де їй зробили операцію на щелепно-лицевій ділянці. Анастасія залишається у відділенні інтенсивної терапії та перебуває у фармакологічній комі. Наразі її стан важкий, але стабільний.

Нагадуємо, що у понеділок на українку Анастасію напав зловмисник. Юнак завдав дівчині ножові поранення в область шиї та голови.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів