Заступник командира 80-ї бригади – «Львів'янин року»

15:28 3 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Заступник командира 80-ї окремої десантно-штурмової бригади, полковник Євген Кураш, удостоєний почесного звання «Львів'янин року» за мужність, захист і любов до свого народу, відданість своїм побратимам, приклад для наслідування підростаючому поколінню та з нагоди Дня міста Львова

Про це повідомили в п’ятницю, 3 травня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Євгеній Юрійович  Кураш народився 2 лютого 1978 року в Сумах. У 1999 році закінчив Сумський державний університет. Проходив військову службу на посадах командира батальйону, начальника штабу дивізіону, командира дивізіону, начальника штабу військової частини. У 2005 році брав участь в українській миротворчій місії в Іраку. З 2014 року – заступник командира 80-тої окремої десантно-штурмової бригади, яка дислокується у Львові. 2014 року не роздумуючи пішов на Схід захищати суверенітет нашої держави».

«Командир 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Володимир Шворак вручив міському голові Львова Андрію Садовому нову емблему бригади зі зображенням золотого лева», – поінформували також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів