Заміна водопровідно-каналізаційних мереж у центрі Львова триватиме до 1 жовтня

15:12 11 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: zik.ua

Про це попередила в п’ятницю прес-служба міскрада.

Як повідомила сьогодні, 11 липня, «Щоденному Львову», прес-служба міської ради, подовжено терміни проведення заміни мереж на вулицях Газовій, Під Дубом, Джерельній і Цеховій та площі 700-річчя Львова». У повідомленні також конкретизується:

«Роботи розпочали 2 липня на вул.Джерельній. Увесь комплекс робіт триватиме до 1 жовтня цього року.

Замовником робіт є власники ТЦ «Форум Львів», який зараз будують на вул.Під Дубом, 7А. У зв'язку з виконанням вказаних робіт, поетапно ці вулиці будуть закриті для руху транспорту.

Так, з 2 липня до 1 серпня для проїзду закрита вул. Джерельна, а пл. 700-річчя Львова – до 5 серпня.  Із12 липня і до 1 жовтня для проїзду транспорту буде закрита вул. Газова, з 15 липня до 1 жовтня – вул. Цехова, а з 4 липня до 1 жовтня – вул. Під Дубом.

Роботи виконує ТзОВ «Львівбудмережі», яке зобов’язане відновити дорожнє покриття тротуарів на ділянках проведення ремонтних робіт на вул. Газовій. Джерелльній, Під Дубом, Цеховій до 1 жовтня, а на пл.700-річчя Львова – до 5 серпня цього року. За інформацією управління транспорту та зв’язку ЛМР, закриття цих вулиць не призведе до змін у русі громадського транспорту».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів