«Залізничнетеплоенерго» поверне гарячу воду львів’янам ще й 30 травня і 9 червня

14:28 24 травня 2017 р.

Найпізніше подачу гарячої води планують відновити до 66 будинків, які отримують гаряче водопостачання від котельні на вулиці Петлюри, 4а

У комунальному підприємстві «Залізничнетеплоенерго» запевнили в середу, 24 травня, що її працівники вже завершили гідравлічні випробування теплових мереж. Відтак, 30 травня подачу гарячої води відновять  до 157 будинків.

Зокрема, тим, які отримують гарячу воду від котелень: на вулиці Роксоляни, 26а, на вулиці Широкій, 79а, на вулиці Сяйво, 17а, на вулиці Шевченка, 362а, на вулиці Величковського, 1 та на вулиці Ожиновій, 5. Подачу гарячої води у ці будинки було припинено з 15 травня у зв’язку з проведенням щорічних гідравлічних випробувань теплових мереж.

Про це повідомили сьогодні, 24 травня, в прес-службі Львівської міськради. Найпізніше, з 9 червня, гарячу воду планують відновити до 66 будинків, які отримують гаряче водопостачання від котельні на вулиці Петлюри, 4а.

У «Залізничнетеплоенерго» пояснили: «Причиною відтермінування є ремонтні роботи в старій тепловій камері ТК-1. Тут буде проведено заміну трубопроводів діаметром 400 міліметрів на виході з котельні, буде виконано демонтаж старої запірної арматури діаметром 300 міліметрів та проведено монтаж нової арматури діаметром 400 міліметрів. Від теплової камери ТК-1 до камери ТК-2 прокладемо нові попередньо ізольовані трубопроводи діаметром 400 міліметрів. Також проведемо теплоізоляційні роботи. Після них буде проведено повторну гідравліку. Виконання цих робіт є надзвичайно важливим для стабільного і надійного проходження нового опалювального сезону».

Подачу гарячої води у ці будинки було припинено з 10 травня у зв’язку з проведенням щорічних гідравлічних випробувань теплових мереж. Про це також повідомили сьогодні, 24 травня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів