Забудовник злякався львівських екоінспекторів

10:40 17 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: zaxid.net

Працівники ТзОВ «Бальтазар» завадили перевірці незаконного будівництва.

Про це повідомили в Державній екологічній інспекції у Львівській області, де також розповіли: «В інспекції на розгляді знаходиться звернення Я.Ф. Семенюка щодо припинення незаконного будівництва ТзОВ «Бальтазар» на території Винниківської міської ради в прибережній захисній смузі річки Марунька та ставка-водойми. На підставі погодження міністерства екології та природних ресурсів України на проведення позапланового заходу державного нагляду (контролю) Інспекцією заплановано проведення позапланової перевірки ТОВ «Бальтазар». 

«На початку перевірки державними інспекторами здійснено виїзд за юридичною адресою підприємства, де будь-які представники чи уповноважені особи ТзОВ «Бальтазар» відсутні. Крім цього, посадовими особами фнспекції здійснено виїзд на територію біля земельної ділянки на вулиці Ломоносова у Винниках, орендарем якої є ТОВ «Бальтазар», та з’ясовано, що територія даної земельної ділянки огороджена по периметру металевим парканом (на земельній ділянці будь-які особи відсутні, роботи по будівництву не проводились)», – поінформували також в екологічній інспекції.

«Працівниками інспекції складено акт про недопущення на об’єкт для проведення перевірки дотримання вимог природоохоронного законодавства. У зв’язку з недопущенням посадових осіб Інспекції для проведення позапланової перевірки дотримання вимог природоохоронного законодавства ТОВ «Бальтазар», інспекцією скеровано листи в прокуратуру Львівської області та Головне управління Національної поліції у Львівській області для використання в роботі, прийняття відповідного управлінського рішення та вжиття заходів реагування», – повідомили також в екологічній інспекції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів