За 20 днів на Львівщині добровільно здали правоохоронцям 128 одиниць мисливської зброї

18:12 22 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: mvs.gov.ua

Як повідомили в середу в прес-службі обласного управління МВС, у квітні громадяни оприлюднили 122 одиниці мисливської гладкоствольної, шість одиниць мисливської нарізної зброї, 64 газові пістолети та вісім пристроїв для відстрілу гумових куль.

У прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС повідомили сьогодні, 22 квітня:

«За 20 днів проведення місячника добровільної здачі зброї, працівникам міліції Львівщини громадяни добровільно здали майже 130 одиниць вогнепальної зброї. З них: 122 одиниці мисливської гладкоствольної та шість одиниць мисливської нарізної зброї. Крім того, громадяни здали працівникам міліції 64 газові пістолети та вісім пристроїв для відстрілу гумових куль.

Нагадуємо, що з 1 по 30 квітня на Львівщині триває місячник добровільної здачі зброї. Упродовж цього часу громадяни, котрі є власниками незареєстрованої зброї або вибухових речовин, можуть їх здати працівникам міліції та уникнути кримінальної відповідальності, передбаченої статтею 263(незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів