З полону додому повернувся захисник з Яворова Юрій Кузьмич (відео)

17:19 17 липня 2024 р.

Фото до новини

Сьогодні з російського полону в Україну повернулися 95 оборонців.


Про це інформує начальник ЛОВА Максим Козицький, пише DailyLviv.com.

"Маємо радісну новину! Серед тих, хто сьогодні повернувся з полону додому, є наш захисник з Яворова Юрій Кузьмич. 

Воїн 2002 року народження. Служив у 63 окремій механізованій бригаді. Перебував у полоні з 21 липня 2023 року. Майже рік! 

Вітаємо з поверненням  додому. Доземний уклін вам, швидкого одужання", - йдеться в повідомленні.

Як раніше поінформував начальник ЛОВА, 95 українських оборонців сьогодні звільнили з полону. Це — воїни Збройних Сил України, Національної гвардії, прикордонники. 

За інформацією Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими, серед звільнених з російського полону 49 воїнів ЗСУ (в тому числі учасник «повітряного мосту», який добровільно зголосився на гвинтокрилі летіти на «Азовсталь», щоби допомогти заблокованим там підрозділам, та двоє з Повітряних сил), 21 нацгвардієць, 10 військових моряків, семеро з Сил територіальної оборони, п’ятеро прикордонників, двоє з Державної спеціальної служби транспорту і один оборонець із добровольчого формування територіальної громади. Усі звільнені цього разу – чоловіки: 88 рядових та сержантів, семеро офіцерів. Серед наших хлопців, які отримали нарешті свободу, 23 людини боронили Маріуполь (з них тринадцятеро – оборонці «Азовсталі»), 41 воював на донецькому напрямку, по дев’ятеро – на луганському та запорізькому, по троє – на херсонському та харківському.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів