З евакуйованого у Львові автомобіля зникли пожертви військовим – 25 тис грн

12:25 27 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/profile.php?id=100000888750552&sk=photos

Про це повідомив активіст Автодозору Артем Палютін.

Активіст Автодозору Артем Палютін повідомив на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»

«Шокуючі подробиці зі Львову! Як вже повідомлялося раніше, вчора 26 червня 2014 року у нашої активістки Олені Іванової у Львові зник автомобіль.

Як потім вдалося дізнатися – його вивезли на евакуаторі. Спроби отримати будь-яку інформацію від правоохоронних органів тривали з 13 години до пів на четверту ночі. Всі співробітники міліції, слідчі, керівництво – всі уникали спілкування та перекладали з одного на іншого.

В кінці кінців автомобіль було знайдено пошкодженим на якійсь стоянці. Але саме шокуюче – увага! З автомобіля зникли 25 тисяч гривень матеріальної допомоги нашим військовим, що були зібрані волонтерами!

На чиїй совісті буде такий гріх? Хто буде винен у смерті нашого бійця, який не отримає бронежилета або шолома своєчасно?

Те, що в ментів немає совісті і честі – всі ми підозрювали і знали давно. Але ж не настільки!

Якщо співробітники МВС здатні лише брати хабарі, займатися шахрайством, кришувати стихійну торгівлю, наркопритони та гральні автомати, красти з карманів затриманих – нам такі міліціонери непотрібні! Їх усіх – або на передову здобувати собі право на життя, або їх треба знищити! – з Елена Иванова в Львів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів