Ясності щодо сьомої хвилі мобілізації поки що немає, – Міноборони (оновлено: відео)

18:28 21 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: 112.ua

Міністр оборони України Степан Полторак заявив у четвер: «Чи буде сьома хвиля мобілізації – це багато від чого залежить».

Міністр оборони України Степан Полторак зізнався сьогодні, 21 січня, що ясності в питанні можливого оголошення сьомої хвилі мобілізації поки що немає. Дослівно ж він із цього приводу: «Чи буде сьомама хвиля мобілізації – це багато від чого залежить. Ми зараз дивимося, чи є необхідність, Генштаб робить розрахунки. Я сподіваюся на збільшення кількості охочих служити у ЗСУ на контракті. Багато чинників впливають на це, але питання сьогодні не стоїть».

Відповідаючи в четвер на запитання журналістів у Києві про те, чому почастішали випадки відвідування співробітниками військкоматів військовозобов'язаних громадян вдома, Полторак сказав: «Вони завжди так ходили, навіть коли був мир в Україні, просто тоді на них ніхто не звертав уваги. У нас є порядок прийняття на військовий облік, і ми повинні наводити лад у цьому обліку. Це щоденна робота працівників військкоматів. Цього боятися не потрібно. За часів Януковича, коли Міністерством оборони керували громадяни Російської Федерації, цей облік був знищений. Зараз нам його потрібно відновити».

Це повідомлення оприлюднили сьогодні, 21 січня, в інформаційній агенції «Інтерфакс-Україна».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів