Як вимкнення електроенергії у Львові впливає на розрахунок у транспорті через систему е-квитка

17:22 8 липня 2024 р.

Фото до новини

Деякі функції системи можуть працювати дещо сповільнено.

Про це інформує пресслужба ЛМР з посиланням на ЛКП «Львівавтодор», пише DailyLviv.com.

Проблеми зі зв’язком, які виникають під час вимкнень електроенергії, частково впливають на роботу системи е-квитка. Деякі функції системи можуть працювати дещо сповільнено. При цьому, валідація/оплата проїзду здійснюється у звичному режимі. 

У комунальному підприємстві пояснюють, що обмін інформацією між валідаторами у транспорті та центральним сервером відбувається через APN-канали операторів мобільного зв’язку. І відсутність електропостачання впливає на швидкість передачі інформації у системі е-квитка. Через це з певною затримкою можуть працювати функції відображення інформації про квиток на валідаторі у транспорті, а також виникати затримки з  розблокуванням ЛеоКарт після поповнення від’ємного балансу картки.

«Нагадуємо, при від’ємному балансі система блокує ЛеоКарт, через що валідатор її відхиляє. Після поповнення картки розблокування відбувається автоматично, орієнтовно від 10 хв. Але, в умовах перебоїв зі зв’язком, отримання даних про розблокування картки може відбуватися із затримкою. Тому пасажирам важливо стежити за балансом своєї транспортної ЛеоКарт та завчасно її поповнювати – хоча б за кілька годин до запланованої поїздки. А щоб уникнути ситуацій з блокуванням – рекомендуємо зберігати плюсовий баланс картки.

Також може виникати дещо сповільнене реагування меню на валідаторі при перевірці інформації про квиток та відображення інформації», – повідомили у ЛКП «Львівавтодор».

 

 

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів