На сміттєзвалищі неподалік Львова перевищують норми викиди продуктів горіння , – Мінекології (+відео)

13:35 8 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

Міністр екології і природних ресурсів України Остап Семерак попередив: «Окремо скажу, що на Львів насовується інша проблема – відсутність місця куди вже найближчим часом можна буде вивозити сміття».

Міністр екології і природних ресурсів України Остап Семерак повідомив на своїй сторінці в соціальеій мережі:

«Щодо ситуації навколо Грибовичів та оголошення території зоною стихійного лиха. Просив би не політизувати це питання. Кожен має відповідати за свою зону впливу. Зрештою, Служба безпеки відкрила кримінальні провадження і здійснює перевірку. Переконаний, що справжні причини пожежі та її наслідки будуть встановлені найближчим часом.

Зараз потрібно сконцентрувати всі зусилля, щоб терміново зупинити активну пожежу – до 360 градусів в середині тіла, яке горить. У Львові працює спеціальна комісія, створена обласною адміністрацією, яка вивчає причини та наслідки катастрофи. До цієї комісії залучена екологічна інспекція Львівської області.

Фахівці здійснюють відповідні заміри викидів продуктів горіння в атмосферу. По деяких показниках вони перевищують норми. Тільки розуміючи ці цифри, можна говорити про кошти, які знадобляться на відновлення природного середовища».

Остап Семерак написав це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів