Виконавчі органи Львівської міськради звітуватимуть за минулий рік, починаючи з 11 березня (графік)

12:38 5 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: olegpylypenko.livejournal.com

Про це повідомляє сьогодні, 5 березня, її прес-служба.

За її інформацією у Львівській міській раді з вівторка, 11 березня, розпочнеться слухання звітів про роботу виконавчих органів ради за 2013 рік. Слухання звітів департаментів, самостійних управлінь та відділів розпочинаються о 15:00, а районних адміністрацій – о 18:00 год. 

Зокрема, 11 березня у великій сесійній залі міської ради звітуватимуть управління капітального будівництва, адміністративно-господарське управління, архівний відділ, Управління «Дозвільний офіс»,  Управління муніципальної дружини та рганізаційне управління, а 12 березня – управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення юридичне управління та управління охорони історичного середовища.

Натомість 13 березня у великій сесійній залі міської ради звітуватимуть департаменти фінансової політики та житлового господарства та інфраструктури, а 18 березня – департаменти «Адміністрація міського голови», «ЄВРО 2012» та гуманітарної політики.

Своєю чергою, 20 березня у великій сесійній залі міської ради звітуватимуть департаменти економічної політики та містобудування

24 березня Галицька районна адміністрація звітуватиме в другому корпусі Львівського інституту банківської справи на вулиці Січових Стрільців, 11.

25 березня Залізнична районна адміністрація – у своїй адмінбудівлі.

26  березня Личаківська районна адміністрація – у своїй адмінбудівлі.

27 березня Сихівська районна адміністрація – у своїй адмінбудівлі.

31 березня Франківська районна адміністрація – у своїй адмінбудівлі.

2 квітня Шевченківська районна адміністрація – у своїй адмінбудівлі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів