Вибухотехніки навчали у Львові працівників банку

17:40 26 жовтня 2017 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління поліції в інтернет-мережі «Facebook»

Головний вибухотехнік обласного управління поліції запевнив: «У жодному випадку не потрібно панікувати».

У Львівському обласному управлінні поліції повідомили сьогодні: «У четвер, 26 жовтня, правоохоронці навчали працівників з цивільного захисту об’єктів Національного банку з усіх регіонів України правильно поводитися у випадку замінування чи загрози вибуху».

Начальник відділу мобілізаційної роботи департаменту безпеки Національного банку України Віктор Якименко розповів: «У зв’язку з напруженою ситуацією в країні є загроза замінування об’єктів банку. Тому ми звернулися у вибухотехнічне управління Львівської області з прохання провести навчання для наших працівників. Такі заходи ми періодично проводимо в усіх регіонах».

обласному управлінні поліції повідомили також: «Вибухотехніки працівникам банку продемонстрували макети вибухонебезпечних предметів та обладнання, яке використовується для обстеження та знешкодження підозрілих предметів, а також проінструктували, як необхідно діяти у випадку загрози вибуху».

Головний спеціаліст-вибухотехнік вибухотехнічного управління Головного управління Національної поліції у Львівській області Володимир Мороз наголосив: «В жодному випадку не потрібно панікувати. В першу чергу необхідно швидко та організовано покинути приміщення банку, при цьому по можливості озирнутися довкола та подивитися чи лежать якісь підозрілі предмети. Після чого очікувати приїзду фахівців-вибухотехніків».

Про це поінформували сьогодні, 26 жовтня, на сторінці Львівського обласного управління поліції в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували відео й фоторепортах з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів