Вибух у приватному будинку у Львові(відео)

21:46 23 грудня 2023 р.

Фото до новини

Можливо, що під завалами є люди.


Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий, пише DailyLviv.com.

"На вул. Княгині Ольги стався вибух у приватному будинку. Є руйнування несучих стін. Можливо під завалами люди. На місці працюють рятувальні служби. Причини та наслідки встановлюють", - йдеться у повідомленні міського голови Львова. 

Читайте також: У Львові горить ресторан «Гопак» на вулиці Науковій.

"За попередньою інформацією, вибух стався у гаражі приватного будинку. Ймовірно це газ. У будинку проживає 6 людей.  2 дитини та 2 жінки – їх повезли з опіками в лікарню. Стан постраждалих неважкий. Ще 2-х чоловіків шукають рятувальники. Можливо, вони під завалами. Точні причини вибуху будуть відомі після завершення рятувальної операції. 

Рух вулицею Княгині Ольги від Сахарова до Володимира Великого в напрямку до Наукової перекритий", - уточнив Андрій Садовий.

За даними управління охорони здоров’я міста, до лікарні святого Луки поступило четверо осіб. Двоє дітей з опіками зараз під наглядом медиків. Їхній стан лікарі оцінюють як неважкий. Дорослі також з опіками у неважкому стані. 

Нагадаємо, що сьогодні Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко відвідав рятувальників на Львівщині. «Робота підрозділів ДСНС є важливою складовою безпекових проєктів, які ми вже впроваджуємо на всій території України», — наголосив Ігор Клименко.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів