Вибух і пожежа в обласній бібліотеці у Херсоні після російського обстрілу (відео)

10:56 12 листопада 2023 р.

Фото до новини

А зранку російські окупанти вдарили по Дніпровському району Херсона - загинув чоловік.


Про це повідомив начальник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін, пише DailyLviv.com.

"Херсон знову під вогнем окупантів. Одне з влучань – по обласній бібліотеці імені Гончара. У будівлі – суттєві руйнування. Також виникла пожежа. Рятувальники більш як півтори години приборкували полум'я. На щастя, без жертв. Наслідки удару – на фото, - написав Олександр Прокудін. - Цієї ночі бібліотека була під вогнем російської армії. Пошкодження всередині і зовні будівлі. Вирувала пожежа.  Люди, як мешкають поблизу, з жахом розповідають про пережите. Наслідки обстрілу та свідчення очевидців – на відео.

Читайте також: Вночі російські терористи запустили три ракети, - Генштаб ЗСУ

Зранку окупанти вдарили по Дніпровському району Херсона. 

Через обстріл на власному подвір’ї загинув 64-річний чоловік. Він отримав вибухову травму, несумісну з життям. Медики, які приїхали на місце, лише констатували смерть. 

Дружина загиблого госпіталізована. У 64-річної жінки вибухова, закрита черепно-мозкова травми, осколкові поранення ніг, струс головного мозку. Стан – середньої важкості. Лікарі надають їй необхідну допомогу".

Нагадаємо, ворог вночі також атакував Миколаївщину двома керованими авіаційні ракети типу Х-59, одночасно застосувавши балістику, імовірно «Іскандер-М».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів