Вулицю Олени Степанівни у Львові забарикадували бетонними плитами й смітниками її мешканці

10:50 6 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: forum.lvivport.com

На сторінці громадського об'єднання «Варта-1» повідомили в середу: «На вулиці Олени Степанівни (біля повороту з вулиці Марка Вовчка) мешканці сусіднього будинку забарикадували вулицю бетонними плитами та смітниками – мабуть, прояв акції протесту щодо будівництва житлового комплексу «Манхеттен».

На сторінці громадського об'єднання «Варта-1» в соцмережі повідомили сьогодні, 6 травня:

«На вулиці Олени Степанівни (біля повороту з вулиці Марка Вовчка) мешканці сусіднього будинку забарикадували вулицю бетонними плитами та смітниками – мабуть, прояв акції протесту щодо будівництва житлового комплексу «Манхеттен». Створює серйозні незручності, оскільки на цьому маршруті якраз пролягає об’їзд (ремонтні роботи біля готелю «Таурус»). Прохання скординувати дії міліції та ДПС щодо усунення перешкод».

Про це повідомляється сьогодні, 6 травня, на сторінці громадського об'єднання «Варта-1» в інтернет-мережі «ВКонтакте», де учасники обговорення написали в коментарях: «Правильно зробили, бо забудовники загородили не тільки будівництво, а й пішоходний прохід, люди вимушені йти по дорозі»; «Мешканці забарикадували вулицю тому, що почав просідати сусідній будинок і пішла тріщина до третього поверху».

Зі свого боку PR-директор будівельної корпорації "Ріел" Ольга Хлопенкова спростувала інформацію, що з'явилася в соцмережах: "Насправді, частину вулиці Степанівни (біля повороту з вулиці М.Вовчка) забарикадовано за вказівкою райдержадміністрації міста Львова на прохання мешканців сусіднього будинку, оскільки при русі даною вулицею автомобілі створюють вібрацію, котра може спричинити до погіршення стану будинку. Адже будинок ще до початку будівницта житлового комплексу Манхеттен знаходився в ненайкращому стані, тому зараз проводитимуться роботи для його стабілізації".

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів