Вулицю Лисенка ремонтуватимуть до кінця року

09:11 16 вересня 2020 р.

Фото до новини

Відзавтра, 17 вересня, частину вул. Лисенка, на ділянці від вул. Заньковецької до вул. Лісної, закривають на капітальний ремонт.

Про це повідомили у Личаківській районній адміністрації.

Рух транспорту тут буде призупинено на час виконання ремонтних робіт. Ремонт планують завершити до кінця року, за наявності відповідного фінансування.

«Це є досить складний об'єкт, тут дуже глибоко закладена каналізаційна мережа, до 5−7 метрів. Каналізаційний колектор і водопровід потребують повної заміни. Мусимо врахувати, що будинки тут є старої забудови. Тому будемо укріпляти стіни для того, щоб прокладати колектор.

Також проектом передбачено створення належних умов для безперешкодного пересування осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп", — зазначив голова Личаківської РА Іван Лозинський.

Відтак, капітальним ремонтом передбачено заміну дорожнього покриття, облаштування хідників, а також заміну інженерних мереж:

    водопроводу вздовж вул. Лисенка від вул. Лісної до будинку на вул. Лисенка, 41 із заміною запірної арматури та водопровідних вводів до будинків, встановлення пожежних гідрантів;
    загальносплавного каналізаційного колектора на вул. Лисенка;
    каналізаційних випусків від будинків та випусків із дощових ринв;
    всіх оглядових колодязів;
    дощоприймачів;
    зношеної дощової каналізації.

Роботи виконуватиме ТОВ «Будівельні споруди міста». Вартість будівельних робіт — 13 млн 125 тис. грн.

Заплановано, що ремонт триватиме до кінця року, за наявності відповідного фінансування.

Нагадаємо, у 2015 році було також капітально відремонтовано вул. Лисенка на ділянці від вул. Заньковецької до вул. Миклухо-Маклая.


Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів