Вулицю Кирила і Мефодія у Львові закривають для транспорту. Схема об'їзду

15:43 13 вересня 2024 р.

Фото до новини

Непроїзною вона буде один місяць.

За інформацією Галицької районної адміністрації, з понеділка, 16 вересня, розпочнуть ремонтувати вул. Кирила і Мефодія, повідомляє пресслужба ЛМР, 

Роботи триватимуть орієнтовно один місяць. Впродовж цього часу вулиця буде закрита для руху транспорту. Зауважимо, що по вул. Кирила і Мефодія не курсують міські маршрути, тому ці зміни не спричинять незручностей пасажирам.

Так, дорожнє покриття відремонтують на всій вулиці. Також відремонтують тротуар  з непарної сторони, де розташовані зокрема дитячий садочок № 43 та Львівська лінгвістична гімназія.

«Дорога є в дуже поганому стані – і та частина, що в бруківці, і там, де асфальтне покриття. Відтак, буде проведено заміну верхнього шару асфальтного покриття та покриття та перемощено бруківку. Також відремонтуємо один тротуар, який теж є дуже знищений»,  - зазначили в Галицькій РА.

Нагадаємо, переглянути усі перекриття доріг у Львові можна на онлайн-карті. На мапі прикріплено схему організації дорожнього руху на час ремонтних робіт і вказано терміни перекриття.



Львівська міська рада: https://city-adm.lviv.ua/news/city/housing-and-utilities/303359-z-ponedilka-na-remont-zakryiut-vulytsiu-kyryla-i-mefodiia

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів