Вулицю Коперника у Львові відкриють на початку листопада

15:38 8 жовтня 2013 р.

Фото до новини

Городоцьку – наприкінці цього місяця, Замарстинівську – року.

Про це інформує сьогодні, 8 жовтня, прес-служба міської ради. Дослівно ж директор «Львівавтодору» Олег Береза повідомив їй, що «рівень виконання робіт на вулиці Коперника становить 72%, на Городоцькій – 60%, на Замарстинівській – приблизно 45%».

При цьому виправдовувався: «Ділянка на дорозі вул Б.Хмельницького – Замарстинівська – це одна з найскладніших. Дуже багато мереж, повністю все міняємо».

Однак запевнив: «Уже по вул Замарстинівській закінчено великий об’єм робіт, починають підрядники готувати основу під залиття бетону, будуть вмощувати плити, вертати бруківку. Як і анонсовано, до кінця року на цій ділянці роботи мають бути завершені».

Натомість, зі слів директора «Львівавтодору», «по вулиці Городоцькій ще одну ділянку ми перекрили». Але Олег Береза стверджує, що«до кінця листопада також цей об’єм робіт має бути завершений».

Стосовно ж вулиці Коперника (на фото) директор «Львівавтодору» інформував: «Плануємо, що до 20 жовтня закінчать брукувати, потім, залежно від погоди, до двох тижнів дорога має відстоятись. Проїзд по вул Коперника буде відкритий починаючи з листопада. Але, щоб цей об’єм робіт виконати, треба зробити з’єднання вул Чупринки, Бандери та Вербицького. З п’ятниці, з другої половини дня, це перехрестя буде закрито для проїзду. Це ще одна незручність для водіїв, але мусимо зістикувати. На початку листопада буде відкритий проїзд по вул Коперника повністю».

Як повідомляв «Щоденний Львів», відкрити для проїзду відремонтовану вулицю Коперніка Олег Береза планував у 20-х числах жовтня.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів