Вулицю Городоцьку у Львові планують відкрити до 16 грудня

10:26 3 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: zik.ua

Натомість відновити проїзд транспорту на Замарстинівській та Богдана Хмельницького обіцяють до кінця місяця.

Прес-служба міської ради інформує в повідомленні «На вулиці Городоцькій закінчують ремонтні роботи»:

«Як поінформував директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, на вул. Городоцькій закінчують ремонтні роботи. «Зараз ще домощують трамвайні колії біля «Магнусу» та біля церкви Анни. Залишилось ще дозамостити тротуари, в’їзди, поставити дорожні знаки», – зазначив Олег Береза.

За його словами, на вул. Чупринки-Вербицького-Бандери виконують аналогічні роботи. Нагадаємо, ці вулиці планують відкрити до 16 грудня цього року. 

«На вул. Замарстинівській та Хмельницького закінчили бетонування, замощують трамвайні плити. До кінця місяця плануємо завершити основні роботи, щоб вулиці були проїзними», – зазначив Олег Береза.

Нагадаємо, цього року у співпраці з ЄБРР у Львові ремонтують вул. Городоцьку на ділянці від церкви Анни до Магнусу, вул. Бандери – вул. Коперника на ділянці від вул. Чупринки до повороту трамвайної колії (музей «Русалка Дністрова») та розв’язку вул. Вербицького-Чупринки-Бандери, вул. Б. Хмельницького на ділянці від пл. Осмомисла до вул. Мулярської; вул. Замарстинівську на ділянці від вул. Мулярської до вул. Гайдамацької. 

Довжина усіх вулиць, які ремонтують у співпраці з ЄБРР, складає близько 3 км».

Як повідомляв «ЩЛ», у Львові закрито для проїзду вулиці Руську й Беринди.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів