Вулицями й площами Львова курсуватимуть екскурсійні електромобілі (відео)

13:50 30 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: ukrvoice.com.ua

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, її виконком погодив тимчасове курсування в нашому місті до 1 серпня цього року екскурсійних електромобілів.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 30 квітня, «Щоденному Львову»:

«Виконавчий комітет ЛМР погодив курсування у Львові екскурсійних електромобілів. Дозвіл надано тимчасово – до 1 серпня цього року.

Електромобілі курсуватимуть у пішохідній зоні, а у вихідні дні, коли на вулицях немає інтенсивного руху, виїжджатимуть за межі середньовічного Львова.  Так, у межах пішохідної зони курсуватимуть так: площею Катедральною (з північного боку від Катедрального собору) – рух через південний бік площі Ринок – вулицею Руською – поворот наліво на вулицю Федорова – рух до площі Музейної – зупинка для огляду Домініканського собору – рух у зворотному напрямку вулицями Федорова й Руською – поворот направо та рух східним боком площі Ринок – вулицею Друкарська – поворот наліво та рух вулицею Вірменською – поворот направо на вулицю Краківську – зупинка для огляду Вірменського собору та церкви Преображення Господнього – рух вулицею Краківською в зворотному напрямку до площі Ринок – поворот направо та рух вулицею Шевською – поворот наліво вулицею Театральною – поворот наліво та рух пасажем Андреоллі – поворот направо та рух західним боком площі Ринок – рух вулицею Галицькою – поворот наліво та рух вулицею Братів Рогатинців – поворот наліво на площу Коліївщини – зупинка для огляду Міського арсеналу та території навколо синагоги «Золота Роза» – поворот наліво на вулицю Староєврейську – поворот направо та рух вулицею Галицькою – поворот наліво та рух площею Катедральною до вулиці Театральної – площею Катедральною (з північного боку від Катедрального собору). 

Протяжність маршруту – 2,3 км. Протяжність маршруту з виїздом за межі пішохідної зони – 4,8 км.

За словами підприємця Олега Солдатенка, електромобілі курсуватимуть у місті вже від завтра. Електромобіль вміщує 4-8 осіб, рухається зі швидкістю 15-20 км/год».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів