Вулиця Замарстинівська у Львові буде 16 січня повністю відкритою

18:00 13 січня 2020 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

16 січня вулиця Замарстинівська у Львові буде повністю відкритою для проїзду транспорту.

Про це повідомили в понеділок, 13 січня, у Львівській міськраді. Заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк розповіла: «Минулої суботи на вулиці Замарстинівська ще працювали 40 працівників ШРП – робили заїзди на вулиці Хімічну, Творчу й Дашкевича, усували деякі недоліки в роботі контактної мережі та мостили тротуари. Станом на зараз залишається доробити приблизно 20−30 м тротуару».

Чиновник також зазначила: «Сьогодні й завтра працівники будуть чистити і мити вулицю Замарстинівську. Плануємо, що 16 січня, о шостій годині ранку вулиця Замарстинівська буде повністю відкрита для проїзду транспорту, зокрема – трамваю. Вулицею поїде трамвай №9 в кількості 10 одиниць».

Ірина Маруняк також зауважила: «Вулиця Замарстинівська після ремонту виглядає по-новому. Там повністю замінено всі мережі, зроблено нове дорожнє полотно, хідники, замінено контактну мережу та ін. Зараз ще ставлять стовпці, щоб унеможливити заїздити машини на хідники. А весною будуть висаджені дерева, зроблені газони».

Заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства: «Завершення ремонту вулиця Замарстинівська – це фінал довгої, клопіткої, важкої праці великої кількості людей. Це був непростий об’єкт, а один з найскладніших. Спочатку там були проблеми з плавунами, а потім з’явилися тріщини в будинку на вулиця Хімічна. Мешканці цього будинку зараз відселені, і ми ведемо з ними перемовини щодо того, чи надати їм кошти на придбання нових квартир, чи вони планують повертатися у цей будинок після ремонту».

Як інформував «Щоденний Львів», трамвай №9 курсуватиме у Львові вулицею Замарстинівською.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів