Вулиця Руданського у Львові буде пішохідною

12:15 20 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

ТзОВ «Будкомінвестиція» виконало на замовлення Галицької районної адміністрації Львова роботи з капітального ремонту вулиці Руданського

Про це повідомили в понеділок, 20 травня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Вартість робіт згідно з договором – три мільйони гривень. Основні роботи були завершені вкінці 2018 року, а минулого тижня на вулиці висадили дерева. Після ремонту вулиці Руданського вона стане повністю пішохідною – з можливістю заїзду лише спецтехніки».

«З огляду на те, що вулиця Руданського має багато особливостей: непряма форма, майже постійна затіненість, наявність заїзду в двір, велика кількість терас літніх майданчиків з обох боків вулиці, тому проектні рішення ремонту вулиці передбачили рівні можливості для всіх бізнесів, повну відсутність паркування і транзитного руху, збереження рівної кількості простору для пішоходів, облаштування озеленення суміщеного з місцями для сидіння та можливість заїзду спецтранспорту в разі крайньої потреби», – поінформували також у міськраді.

«Проектувала ремонт вулиці Руданського архітектор «Інституту просторового розвитку» Олена Зварич. На вулиці буде облаштовано цікаве озеленення. Зокрема, посередині вулиці буде зроблено клумбу, і також висаджено дерева і кущі. Оскільки вулиця практично тіньова, то на ній буде висаджено тіньові дерева двох видів – Хмелеграб і дерево Гінко та кущі і посіяно злакові трави», – розповіли також у міськраді.

Начальник відділу урбаністики ЛКП «Інститут просторового розвитку» Олександра Сладковауточнила: «Минулого тижня на вулиці Руданського ми вже висадили п’ять дерев – двадерева Гінко і п’ять Хмелеграбів. Залишається ще висадити кущі, облаштувати лавочки на встановлених бетонних конструкціях, та зробити освітлення».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів