Вулиця Куліша у Львові буде закритою для транспорту до 4 липня

09:25 19 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Роман Балук/ZIK

Як пояснили в четвер у прес-службі міської ради – саме до цієї дати відтермінували завершення заміни інженерних мереж.

За інформацією управління інженерного господарства Львівської міської ради, роботи зі заміни інженерних мереж на вул.Куліша продовжили до 4 липня, хоч коли її частину – на ділянці від вулиці Шпитальної до Зернової закривали 4 травня на ремонт, то планували завершити його до 18 червня. 

Однак у ЛМКП «Львівводоканал» пояснили: «На цій вулиці прокладений старий австрійський водогін, який є в аварійному стані. Ремонтувати його вже не доцільно, необхідно повністю замінити. Відтак, під час капремонту вулиці ми прокладемо новий водогін вздовж Куліша від Шпитальної до Зернової, замінимо усі будинкові водопровідні вводи, а також каналізаційні випуски з будинків, ринви. На місці приєднання каналізаційних випусків до центрального колектора збудуємо близько 30 колодязів. Роботи будуть проводитися на глибині 6 метрів. Під час ремонтних робіт комунальники планують замінити водопровідні та каналізаційні мережі, відремонтувати дорожнє покриття проїзної частини та тротуарів». 

Відтак під час ремонту вулиці Куліша автобуси все ще курсуватимуть до 4 липня по проспекту Чорновола, а поворот на вул.Городоцьку здійснюють на перехресті пр.Свободи та вул.Городоцької. Натомість тролейбус №13 зараз курсує у штатному режимі. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів