Вулиці свого міста патрулювали вночі більше тисячі львів’ян

10:04 27 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: zik.ua

Повідомляючи про це сьогодні, 27 лютого, прес-служба міськради додає, що серед них були 174 міліціонерів.

Громадський порядок у Львові підтримували також уночі активісти з Автомайдану на 146 легковиках та 63 групи велопатрулів. заступник голови Галицької районної адміністрації Андрій Зозуля розповів: «Уночі надзвичайних ситуацій в районі не зафіксовано. Автопатруль зупиняв одного водія, який був за кермом в стані алкогольного сп’яніння. Загалом вночі патрулювало більше 100 осіб, п'ять машин активістів та шість машин Автомайдану. Долучилось 20 працівників міліції, 15 осіб велопатруля».

Натомість у Франківській районній адміністрації поінформували: «Сьогодні вночі район патрулювало 140 громадян, 62 працівники міліції, з яких 30 з транспортної міліції. Було задіяно два автопатрулі та одну велобригаду з п'яти осіб. Було виявлено компанію людей, які мали зброю, про що одразу повідомлено міліцію».

Своєю чергою, у Шевченківській районній адміністрації розповіли: «У Шевченківському районі ситуація вночі була спокійна. У патрулюванні взяло участь 108 активістів, 26 працівників міліції. Також були і мобільні групи 7 автопатрулів та 12 велосипедистів».

Сихівський район вночі патрулювали 255 людей, серед них 177 піших патрульних, 11 осіб велопартуля, 37 машин автопатрулів. Голова Сихівської районної адміністрації Ірина Маруняк повідомила: «Вночі охороняли район 24 працівники районного відділку міліції, також працювали чотири дільничні пункти міліції. Виявила ініціативу також охоронна фірма, працівники якої патрулювали на двох автомобілях. За ніч виявили двох водіїв, які керували автомобілем в нетверезому стані, було затримано та передано в райвідділ міліції осіб, які намагались викрасти кольорові метали. Також на вул. Сихівській, 22 виявили продаж алкоголю».

За словами Івана Лозинського, ніч пройшла спокійно і в Личаківському районі міста. Вночі його вулиці патрулювали дві міліцейські машини, а також вело- та автопатруль, загалом близько ста осіб.  

У Залізничній районній адміністрації зазначили: «За минулу ніч в Залізничному районі міста було виявлено два факти продажу алкоголю після 18:00 год, невідомими особами було розбито кіоск, група автопатрулювання скерована на місце. Загалом порядок в районі охороняли 72 громадян, 13 працівників МВС, шість авто- та 12 велопатрульних груп». 

За інформацією Координаційного штабу, загалом вночі в місті зафіксовано шість випадків продажу алкоголю. Про це повідомляє сьогодні, 27 лютого, прес-служба міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів