Встановлюють нові дорожні знаки і змінюють рух на двох вулицях у Львові

19:27 10 квітня 2024 р.

Фото до новини

Від 11 квітня буде змінено організацію дорожнього руху на майже половині вулиці Кубійовича та невеликій ділянці вулиці Кубанської.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

Від завтра односторонньою стане вся вулиця Кубійовича і невелика ділянка вулиці Кубанської. Зранку розпочинають роботи зі встановлення дорожніх знаків для зміни організації дорожнього руху. Про це повідомили у Галицькій районній адміністрації.

«Вкінці минулого року комісія з безпеки дорожнього руху прийняла рішення про зміну організації дорожнього руху на окремих ділянках вул. Кубійовича і Кубанській. Ми опрацювали це рішення, погодили нову схему ОДР в поліції і придбали відповідні дорожні знаки. Завтра розпочинаємо їх встановлювати», - повідомив Віктор Дубиняк, начальник відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації.

Так, за його словами, на вул. Кубійовича — на ділянці від пл. Вишиваного до вул. Кубанської, досі був двосторонній рух. Тепер на цій ділянці буде односторонній рух. Відтак вся вулиця стане односторонньою. Також на частині вул. Кубанська — від вул. Кубійовича до вул. Стуса, теж рух транспорту з двостороннього стане одностороннім.

Відтак мешканців цього мікрорайону та водіїв приватного транспорту, які здійснюють рух вказаними ділянками вулиць, просять звернути увагу на зміни в організації дорожнього руху задля уникнення непорозумінь та ймовірних аварійних ситуацій.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів